Sunday 

Slutet på veckan nått och om 2 dagar börjar skolan igen. Minst sagt blandade känslor, men en motivation är ju att när jag gått klart mina 12 år i skolan så väntar en förhoppningsvis bra framtid fylld med hästar, iallafall vad jag vill just nu 🙂 Men somsagt, har ju 6 år kvar hehe… 

Idag spenderades nästintill hela dagen på hemmaklubbens hopptävlingar. Det är ett årligt meeting som brukar vara populärt och måste säga att de håller fina och väl organiserade tävlingar! Idag blev min uppgift att stå vid framhoppningen. Minst sagt rörigt men lärorikt att få lära sig ”prestera” under lite stress och ändå få det så bra som möjligt för alla. Föredrar helt klart att kolla på dressyr men hästar är ju alltid hästar, så magiska och vackra djur! Ändå imponerande att de ställer upp på våra utmaningar, extremt stora hjärtan på de stora djuren! 

Efter ca 7 h på hopptävling var det dock dags att åka hem till mina stjärnor och fixa stallet samt packa upp/tvätta/pusta allt efter igår. Var minst sagt lite för trött för allt det igår då vi kom hem 21.30, men helt klart värt det… Båda ponnysarna fick idag bara vila, gå i hagen och bara mumsa gräs samt mysa. Gäller att ta vara på det sista dagarna de faktiskt har kvar att gå på gräset. När mitt sommarlov slutar gör även deras det! Men så bra att de fick möjligheten att faktiskt gå på bete under denna sommar, lagom för dem att gå där ca 4-6h/dag. Så nu efter att ha tagit in dem därifrån har de fått sin tvällsmat+ att jag endast tagit det lite lugnt och ska nu ta en titt genom TDB för att kolla upp eventuella tävlingar mm inför hösten! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s