Kunde inte gått bättre 

Nej hörni, finare ponnyer får man leta efter. Såå duktiga och fina idag, ett leende på läpparna hela tiden på deras ryggar. 

Electra började dagen med att starta en la:1. Hon var otroligt pigg och tyckte det var superkul att få komma ut på tävlingsbanan igen! Strålade som en sol och kunde knappast skritta, så söt haha. Kändes även superfin på framridningen och vi gick in på banan med ett gått självförtroende. Själva starten kändes väldigt bra den med, en mycket jämnare bjudning och många fina stunder, strålade som en sol gjorde även jag när vi gick ut från banan. Den fina känslan belönades även med fina procent som slutade på 66.38% och VINST!! Så kul verkligen, så glad och stolt över lilla E. Kul med ärevarv tyckte även hon att det var! 

Vi laddade sedan om till Prinsens start och jag var otroligt nervös, det tar på nerverna att inte ha tävlat på 2 månader haha. Men jag hade inget att oroa mig över, Prinsen hade otroligt mycket energi men var såååå fin. Var som en dröm att rida, önskar att vi kunde tävla varje dag så att han alltid hade såhär mycket energi haha. Väl inne på banan tappade vi lite energi men han var otroligt fin i formen. Missade lite i en travökning då det blev någon taktmiss och sedan i ett enkelt byte, övertygad ponny hehe. Satte dock slutorna fint samt förvända galoppen och vårt paradnummer, galoppökingen! Så nöjd vilket även belönandes med superfina 66.44% och nu är vi kavlade NATIONELLT!! Så glad och tacksam!! Tack bästa mamma och pappa, snällaste Mimmi som alltid hjälper och stöttar samt världens bästa tränare Mads och Michan, hade aldrig varit här utan någon av er. Nationell FEI next!!! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s