Taggade

Ja, ni förstår inte hur taggad jag är på helgens tävling, endast en dag kvar. Jag har inte startat Prinsen på nästan 2 månader vilket känns som en evighet (hehe) och han känns otroligt fin just nu så vore kul och verkligen kunna sätta nästa kval imorgon…. Men viktigaste är att vi får en stabil runda och självförtroende inför kommande säsong. 

På gårdagens pass var han otroligt fin och jag satt med ett leende väldigt många stunder under passet. Vi börjar hitta ett bra framridningssystem nu och följer det från dag till dag. Känns tryggt då jag alltid kommer ha en plan att följa, även på tävling! Igår jobbade vi mycket med programmet och skolor, red igenom La:P1 en gång vilket kändes som att sväva på rosa moln och jobbade även lite med förvänd galopp och skolor utöver det. Super nöjd! 

Så härlig galopp❤️

Electra fick även hon gå ett dressyrpass och skötte sig bra men var inte det allra bästa vi gjort. Men det är bara jag som måste ställa om från Prinsen-ridning till Electra-ridning, de är verkligen helt olika denhär ponnysarna även om de båda har hjärtan av guld. Jobbade även mycket program med Electra och fick många fina glimtar i programmet men haltheten skulle behöva bli stadigare! Ett helt okej pass iallafall! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s