Sätta igång Bucke

Ja nu när jag är hemma från Mallorca så ska jag äntligen rida igång Bucke. Dock ska vi ta det väldigt långsamt, så vi börjar med bara skritt i några dagar. Som jag har längtat till att få sitta upp på min bästa vän igen.

I kväll så åker vi tyvärr iväg på en kusinträff i Finland för mina pappas kusiner så då får Bucke vila lördag-söndag. Men det gör inte så mycket. Jag rider ju idag oc så red jag igår. Han överlever nog två dagar till hehe.

Jag tror dock att han antingen kommer vara super duper pigg eller jätte trög haha. Det kan ju vara så att han inte är på G när han inte riktigt är igång. Men jag tror nog att han kommer vara mer vild än tam. Han har nämligen blivit piggare och piggare på promenaderna. Älskade ponny. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s