Dagens genrep

Prinsen känns så otroligt fin nu!!!!! Hoppas så innerligt mycket att vi håller den känslan till imorgon och att inte mina nerver tar över min ridning.. Men det känns tryggt att jag har hittat ett bra system för framridning och för att få ut så mycket avspändhet som möjligt! 

Idah joggade bi mest. Red lite förvänd galopp samt skolor men jobbade mest på att få igång bakbenen och lossa sidorna. Men han kändes helt amazing. Så glad över att få äga och förvalta denna ponny, han är värd guld. De då programdelarna vi red kändes väldigt bra och det känns som om vi har en stadig grund att stå på. Men imorgon får det bära eller brista, vi ska ge allt. Taggad så jag nästan spricker! 

Sötisen! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s