Hemma

Hej!

Nu har jag äntligen kommit hem från Mallorca! Det har varit härligt men jag har längtar hem så otroligt mycket till Bucke hehe…
Igår kväll när vi kom hem så åkte jag i alla fall ut till stallet och träffade honom. Älskade ponny kom som kom springandes och gnäggandes när jag kom.

Vi har haft ca 32 grader hela veckan så det har varit väldigt varmt. Lite för varmt i min smak då jag gärna vill kunna röra på mig mycket men det är så jobbigt i den värmen. Jag är heller inget stort fan av värme direkt. Jag passar verkligen prefekt i Sverige haha. Men jag har försökt röra mig så mycket som möjligt i vattnet i alla fall. Vi bodde på ett stort och fint hotell med stor pool nära havet. Vi har ätit mycket god mat och bara tagit det lugnt. Men nu är jag mer än taggad på att få komma in i de vardagliga rutinerna igen. Här kommer lite bilder från veckan!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s