Promenad och dressyr 

Ja hörni! Medan den ena bara fick gå ut och lunka lite i skogen med en lugn promenad fick den andra ponnyn rycka upp sig efter två dagars jogging och rida lite dressyr. Med andra ord så fick Electra gå ut på en 45 minuters promenad medan Prinsen fick gå ett lite lättare dressyrpass! 

Prinsen var duktig idag, hade velat haft honom lite mer runt högerskänkeln och ut mot vänster tygeln men förståligt att han inte var helt tiptop då han gått på bettlöst… Blir inte riktigt samma känsla då! Annars kändes han fin och ganska kvick i galoppen samt att han gjorde några fina förvända galopper. Skolorna gick även bättre idag än vanligt men saknade lite aktivitet och flyt i traven, det jobbar vi vidare på med hjälp av mamma imorgon! 

Imorgon blir det somsagt dressyr för båda inför helgens tävling. Tanken är att vi ska åka till ridhus för att köra dem tillsammans en gång innan tävling samt köra på lite samma upplägg som på en tävlingsdag.  Ta ut, fixa ordning och sedan rida ett pass. Först på Electra och sedan blir det Prinsens tur! Kramiis//Greta 🙂 

Min bästavän och tävlingskompis❤️

Glöm inte att följa mig på instagram, dagliga uppdateringar på både instastory och i vanliga flödet. @gcdressage 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s