Dagens stjärnor

Hejsan! Ja hörni, ett ord lycklig!! Så glad över att få rida och träna så fina och mysiga ponnys som Electra och Prinsen, en sådan arbetsvilja har de båda två! Båda stjärnor på dagens pass! 

Prinsen fick återigen gå ett lösgörande joggingpass på gräsvägen. Idag var han otroligt mjuk och fin, jobbade mycket galopp. Både förvänd på både volter,serpentiner samt raka spår och tempoväxlingar. Han är så rund och fin i galoppen just nu, mycket kvar att slipa på men we are on our way. Duktig var han iallafall idag och imorgon väntar äntligen ett dressyrpass, bästa som finns är att träna på min fina ponny. 

Electra däremot fick jobba på lite hårdare och fick gå ett dressyrpass idag med mycket finslip och programdelar. Vi jobbade mycket på uppridningar,halter samt red igenom La:1’s galoppdel många gånger. Just för att få allt som jag vill ha det och för att få in den rätta känslan! Det lite svårare i programmet just nu är tiometersvolterna, där lägger hon sig gärna inåt och går emot innerskänkeln samt att hon samlar sig lite för mycket istället för att bibehålla den jämna bjudningen. Annars börjar ryggningarna gå mycket bättre och höjdpunkterna är definitivt ökningarna, både i trav och galopp.Där visar hon sin riktiga Power. Jag är iallafall supernöjd med dagens pass och imorgon får hon gå en promenad som belöning. Duktiga lilla tjejen, så glad för förtroendet att ha henne. Kramiis//Greta 🙂 

Lite annorlunda avskrittning idag, hehe 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s