Tips

Hejsan! Idag tänkte jag variera blogginlägget lite. Tänkte nämnligen bjuda på mitt bästa tips inom ämnet putsning. 

Jag putsar och tar hand om mina träns väl och gör rent samt smörjer dagligen. Tycker att det är så värt att lägga ner max 5 minuter per dag för att få lädret att hålla och bli mjukt istället för att behöva köpa ett nytt träns stup i kvarten. Jag använder mig alltid av både tvål och balsam för att både mjukgöra samt rengöra. 

För rengöring använder jag bara en hederlig gammal sadeltvål, en sådan man lägger i en blåburk, en sådan som alla haft 🙂 De flesta iallafall😝 Sedan använder jag mig av Stübbens sadeltvål/balsam då det mjukgör otroligt bra samt ger tränset/sadeln en fin glans. Den finns att köpa på de flesta hästsportsbutiker bland annat Hööks. Värd att prova!

 Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s