Tankespöken 

Hejsan! Ja hörni, ibland så spelar mina tankar mig allt ett litet spratt. Speciellt vad det gäller min och Prinsens utveckling. 

Just nu känns Prinsen fin, allt rullar på men ändå inte. Iallafall inte enligt mina tankar. Det känns lixom som att vi står stilla även om jag vet att för varje pass så kommer vi varandra närmare och utvecklas alltid lite mer än gårdagen, vissa dagar mer och andra mindre.Men det kommer varken gå bakåt eller så stilla, varje dag kommer vi alltid lite lite framåt i vår utveckling.

 Men det gäller att jag har det i tanken hela tiden. Jag får inte tänka negativt under passen eller i stallet, utan bara rätta de mindre bra sakerna till något posetivt, men ändå alltid rida tills det känns bra. Inte nöja mig med lagom utan få till det som det ska vara utan att få hjärnspöken som säger att jag ska ge upp, bli arg eller rent utsagt bara förtvivlad. Utan rida vidare med motivation i tanken, strävan efter att bli bättre och plocka ut de positiva delarna och vända de negativa. Jag har en plan och ett mål men för att nå målet så måste jag följa planen, en hårfin balans av motivation som inte får vändas till prestitaionsångest. Jag måste hålla mitt mentala för att lyckas och det är på god väg men inte helt framme ännu. Men jag och Prinsen ska lyckas tillsammans, med hjälp av positiv energi och motivation. Vi båda vill lika mycket men vi båda måste lyckas med att hålla huvudet kallt, inte låta känslorna strömma över utan ha målet i sikte och alltid tänka framåt. 

Jag har en fin ponny, en ponny med världens största hjärta samt viljan att göra rätt. Han har potential och arbetsvilja men jag ska matcha den rätt och vi är på god väg. Aldrig kommer vi att så still i vår utveckling för vi båda vill, och viljan samt kärleken vinner alltid och det är jag säker på att även vi kommer göra en vacker dag. Så länge jag håller tankarna i styr! 

Det hjälper dock alltid att kolla på dessa bilder,skillnaden från Oktober 2015 till sommaren 2017 är inte dålig. Min fina ponny vad jag älskar dig, vad jag älskar oss❤️ Kramiis//Greta 🙂 

Bentzen’s Alladin❤️

Annonser

One thought on “Tankespöken 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s