Duktiga hästar

Ja hörni, idag var båda hästarna superduktiga men den stora guldstjärnan går till Prinsen, så fin och avslappnad när vi red igenom La:P1. 

Under Prinsens pass låg mycket fokus på programdelar samt övergångar mellan trav->halt och halt->trav, nyttiga saker inför helgens tävling helt enkelt. Han var duktig och även idag kände vi mer flyt i öppnorna och fick till bättre tvärning. Jobbade även på 8 meters volterna och jobbade på att få till aktiva hjälper så att få till så bra ställning som möjligt i volterna. Red sedan igenom La:P1 vilket Prinsen skötte med brauvour. Jag kunde ha satt lite mer tryck i honom men fick ändå till många fina stunder. Extra + för enkla bytena samt öppnorna idag, mellanskritten och slutorna behövs jobba mer på! 

Sedan var det Electras tur. Hon jobbade lite lika med mycket programdelar men även lite lösgörande. Red delar ur La:1 och la mest fokus på 10 metersvolterna i både trav och galopp samt red lite förvändgalopp och travlängningar. Idag var jag och Electra sams igen och det gick mycket bättre! Fick till fina 10 metersvolter efter lite jobb med dom! Bästa ponnysarna! Kramiis//Greta 🙂 

Alltid bra att öva på halt hälsning! 

Annie fick välja färg på huvan, och då blev det såklart rött. Kanske inte min favoritfärg men Electra glänste som den stjärna hon är! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s