Bryta ihop och kom igen

Ja, lite så kändes det efter dagens pass på Electra, vi var verkligen inte samspelta. Min ridning höll inte och inte mitt psyke heller även om vi fick många fina stunder så hittade vi inte alls det jämna bjudningen som vi var ute efter. 

Tränade ändå programdelar samt skänkelvikningar vilket gick både bra och dåligt. Skänkelvikningarna åt höger går nästintill alltid bra medan de i vänster är desto sämre, de blir för tvära samt att hon inte riktigt accepterar min högerskänkel. Fick dock fina förvändagalopper samt travökningar. Electra försöker alltid sitt bästa även om jag inte alltid hittar till rätt ridning. Jag får i och för sig inte glömma att vi endast varit ett team i mindre än 3 månader.

Imorgon blir det longering för hennes del för att bygga upp lite självförtroende igen och sedan kör vi igång igen! Kan va bra med en mellan dag ibland. Kramiis//Greta 🙂 

Söta tjockisponnyarna! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s