Gårdagens pass

Igår var det en hyfsat lugn dag för hästarna, det blev jogging för P samt konditionsträning för E, båda på gräsvägen. 

Electra var duktig men tyckte att det började bli lite jobbigt efter några vändor fram och tillbaka på gräsvägen men kämpade på bra och gjorde som jag bad henne om. Red dock inte sålänge utan travade av henne efter kanske 20 min då det var så himla varmt ute, bästa vecka blir det äntligeb tävling igen! 

Prinsens pass blev tyvärr kortare än väntat då jag precis börjat jobba med galoppen och tempoväxlingarns i den innan det började åska… Helt ärligt så är jag rädd för åska och har en stor respekt för den, funkar att rida i ridhus om åskan inte för ”grov” men att sitta ute på ett fält känns inte helt bra. Så det var bara att skritta hem igen, tråkigt att inte hinna jobba något med traven men han var iallafall fin den lilla stunden jag red så det kändes iallafall bra! Han är fantasktik min lilla ponny! 

Nu hejar vi på Mads under helgen då han är och tävlar på Unghäst VM i Holland, hejja hejja! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s