Hoppning

Hejsan! Ja nu på förmiddagen så lånade jag Sharon för lite hoppning, kul med omväxling av både ponny och gren. 

Idag jobbade vi mycket på att svänga för skänkeln samt att hon skulle vänta på mig utan att dra tyglarna ur händerna på mig, vilket hon gärna gör… Det är en väldigt stark ponny detdär. Men jag tycker att hon ändå tog uppgiften på rätt sätt och vi fick till många fina språng samt att hon väntade mer på mig än vanligt, tiptop alltså! Så kul att hoppa henne då hon är supersnäll men finns ändå alltid detaljer att slipa på. 

Nu har jag ätit lunch och sedan ska de andra två joggas ute på gräsvägen! Kramiis//Greta 🙂 

Fick bli en TB från 2014😝😍

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s