Augusti

Augusti, och 16 dagar kvar till skolan börjar, blandade känslor minst sagt… Ska bli skönt att komma tillbaka till vissa rutiner men desto jobbigare med höst och mörker samt läxor, tur ändå att jag gillar skolan i övrigt. Desto roligare är det att det endast är 12 dagar kvar tills nästa tävling, första tävlingen för mig och P på nästan 2 månader, det kliar i fingrarna ska jag säga er. Då ska vi till Insjön och dit följer även Electra med, E går en La:1 och P en La:P1. Hoppas faktiskt på att sätta ett andra kval men högsta prioriteringen är att vara nöjd med vår prestation och få en avslappnad runda! 

Idag har jag fixat stallet, städat lite där samt  att jag och mamma lastat vår transport med ensilage-plast och kört till tippen, en röj förmiddag helt enkelt! Sedan blir det en tur in till stan på eftermiddagen samt att Prinsen ska joggas på kvällen! Kramiis//Greta 🙂 

En bild från Augusti förra året, en lyckad tävlingsdag i hallsta! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s