En dag kvar

Hej!

Jag vet inte om jag har berättat det men på onsdag så åker jag med min familj till Mallorca i en vecka.

Det passar ganska bra in på situationen just nu då jag ändå inte har någon häst att rida för tillfället. En tjej i stallet är väldigt snäll och tar hand om Bucke medan vi är borta.
Det kommer troligtvis inte bli så mycket uppdatering från min sida medan jag är borta då jag nog inte har så mycket spännande att berätta hehe. Det blir nog mest bad och sol som på vilken vanlig solsemester som helst. Dock har jag planerat att gå upp tidigt och använda det gymmet de har på hotellet. Det gäller att passa på när man har möjlighet ;). Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s