Super ponnysarna

Ja hörni, denna rubriken blir flitigt använd när man har sådana grymma ponnysar som jag har, båda levererade superpass! Nu är vi på G. 

Prinsen fick gå ett dressyr/jogging pass på gräsvägen, som planerat. Han var lite stark i handen under passet men det lossade och jag fick använda mina hjälper ordentligt, de sattes på prov några gånger kan jag säga. Jag jobbade som vanligt med mycket framåttänkande i traven och det bestod nästan hela passet av, rörde sig fint genom hela kroppen sedan! Red även lite förvänd galopp samt tempoväxlingar i galoppen och fick till riktigt fina stunder. Mycket trav somsagt men en riktigt duktig Prinsen! 

Electra fick gå ett dressyrpass på banan och gjorde det med en riktig elegans, verkligen superduktig genom hela passet! Även hon jobbade mycket framåttänkande i både trav samt galopp och jobbade även med mycket skänelvikningar, något jag inte gjort på ett tag, konstigt nog. Men eftersom att hon är en rutinerad dam så förstod hon exat vad jag ville och flyttade superbra! Vi avslutade sedan med att jobba med lite arbetspiruetter vilket hon har otroligt lätt för, hon lär mig verkligen otroligt mycket!  

Så idag blir det jogging för Prinsen inför Mads träningen imorgon och Electra får yttligare ett dressyrpass! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s