Spadag, varje dag

Hej!
Just nu så har Bucke spadag varje dag. Eftersom att han bara promeneras som motion så blir han lite (ganska mycket) extra ompysslad varje dag. Idag har jag övat lite på att knoppa. Jag är inte så bra på att knoppa så det blir oftast inte så snyggt. Men till nästa gång jag tävlar så har jag tänkt att jag ska sy knopparna istället för att använda vanliga gummisnoddar då det verkar vara mycket enklare att få till snygga hållbara knoppar på det viset. Idag övade jag på att knoppa Buckes pannlugg.
såhär blev det. Helt okej resultat eftersom att det var andra gången jag prövade i hans pannlugg. Senaste tiden på tävling så har Bucke alltid haft utsläppt pannlugg. Men nu har jag ju många dagar att öva på så det ska nog vara ännu finare om ett tag ;). Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s