Tillbaka igen

Hej! 

Nu är jag hemma igen efter tre dagar med jobb hos Emilie. Jag har varit lite frånvarande här men jag kan skylla på att jag har haft fullt upp. Ebba som jobbar hos Emilie vanligtvis är ledig och Emilies föräldrar var borta dessa dagar så jag har haft fullt upp. 
Men det har som vanligt varit kul och lärorikt och jag har absolut inget emot att ta i lite extra. Att dessutom få se så mycket bra ridning och omringas av så mycket fina hästar är en stor bonus!

Men nu är jag hemma hos min allra bästa vän, i några dagar i alla fall. På onsdag så åker vi till Mallorca en vecka. Men det passar ju bra nu medan Bucke vilar och jag tyvärr inte har någon annan att rida. Om jag inte skulle vara borta så mycket så skulle jag bli helt galen snart av att inte få rida. Jag är ganska nära kan jag ju medge ;).


Min allra bästa vän som alltid får mig på bra humör med sina små bus. 24 år och pigg och busig som vilken annan häst som helst. Jag blir helt varm i hjärat av att vara med honom. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s