Sovmorgon!

Godmorgon! Ja idag var mamma otroligt snäll och lät mig ha sovmorgon, mina kusiner ifrån Skåne är på besök så igår blev det en hyfsat sen kväll och kände då att jag ville kunna sova ut. Varit gansks trött och matt i några dagar! Men nu är det ändring på det!! Vaknade ju såklart vid 08.00 ändå 🙂 

Men vad är då dagens planer? Jo tackar som frågar…

Idag ska båda ridas, Prinsen ska gå bettlöst och ut på gräsvägen vilket jag även kan tänka mig att Electra får göra. Ut och galoppera med henne medan Prinsen fortsatt ska jobba på självbalans samt aktiviteten i bakbenen! Helt olika men alltid roliga att rida!Men nu blir det till att fixa stallet!!  Kramiis//Greta 🙂 

Superduktig var Prinsen igår!! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s