Deppig

Hej!

Just nu så är jag lite deppig. Bucke har ju en lång viloperiod och vi besiktade en häst i måndags som inte gick igenom. Jag hade verkligen hoppats på denna häst då den passade mig väldigt bra…

Det här betyder ju att jag inte har någon häst att rida på ett tag vilket är väldigt tråkigt. Jag har inga fler hästar på gång för tillfället heller så det känns lite jobbigt. Jag känner hur mina mål och planer kommer allt längre bort och att tiden inte kommer räcka till. Men fokuset ligger nu på att hitta en häst som passsr mig perfekt.

Vet du någon häst till salu som skulle kunna vara min juniorhäst och nästa stjärna så tveka inte att höra av dig! Kram Hanna


Favorit i repris

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s