Återförenade

Hej!

Igår återförenades jag äntligen med min älskade ponny igen efter 6 dagar ifrån varandra. 

Idag har vi varit ute på en promenad på ca 50 min med en massa betning. Vilket Bucke såklart uppskattade. Han var dock ganska besvärlig och vägrade gå, backade ner i ett djupt dike och nästan sprang över mig ett flertal gånger. 
Om lite mindre än en månad ska jag få hoppa upp på honom igen. Nu har han en lite längre återhämtningsperiod efter som att jag inte tyckte att allt kändes rätt när jag slutade rida honom. Det är även beslutat att Bucke nu ska få gå i pension. Han ska inte tävla något mer men jag ska fortsätta rids honom tills hans kropp säger nej, då han mår bäst när han rids. Han tycker inte om att få vila för mycket ;). Jag längtar såå tills jag får sitta upp på min prins igen. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s