Tack Aachen

Ja hejsan!! Nu är våra 2 dagar på Aachen slut och det har varit en stooor upplevelse, något man aldrig glömmer. Hoppas att även jag kommer få rida in på den banan i framtiden, hur mäktigt?

Såklart känns det otroligt tråkigt att allt är över men kunde absolut inte ha varit bättre, så nöjd med hela upplevelsen. Helt klart den finaste tävlingsplatsen samt arenan jag varit på, så väl organiserat och fint. 

Extra kul var det att få se två U25 klasser samt GPSx2 där den ena ingick i Nations Cupen. Superkul att få hejja fram svenskarna och dessutom se dem göra så bra ifrån sig, stora förebilder är de hela bunten. Roligaste var att se Therese Nilshagen’s ritt idag. Bästa svensk samt 7 placerad på över 74%, strax efter kom även Patrik Kittel på en 8onde plats och även han på över 74%. Sedan belönades Malin Nilsson med fina 72% och Sverige med en 3 plats, superduper!! De andra i ”supertrion” var Tyskland på en 1 plats samt USA på en 2 plats!! Alla gjorde super insatser och var värda de placeringarna!! 

Nästintill ingen shopping blev det iår då inget behövdes men min inspirationskälla är fullproppad med fina ekipage samt ritter. Tack Aachen för detta år, hoppas att vi ses igen!! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s