Stjärnor till ponnyer

Ja hörni, riktiga stjärnor är vad de är mina ponnyer. Båda två gav mig en toppenkänsla vilket gör att jag kan lämna Sverige och bege mig till Tyskland med ett leende på läpparna! 
Idag gick båda lite kortare men intensiva dressyrpass medan Prinsen longeras imorgon och kanske även Electra, annars får hon vila. Skadar ju inte med en dag extra, speciellt inte då hon varit så duktig under hela sommaren! 

Hos Prinsen låg fokuset på bakbensaktivitet samt kvicka hjälper hos mig. Efter lite framridning med massor av tempoväxlingar samt förvändgalopp så red vi igenom FEI Indedande, dock på kortbana. Lite krångligt då det blev trångt (såklart) men annars så fick vi till många fina saker, så som ryggningen, travlägningarna, vänsterförvända samt öppnorna. Så taggad på att hårdträna nu efter Aachen!  

När det var Electras tur så log fokuset på bjudningen samt min inverkan på henne. Hittade lite nya knappar och knep under passets gång och avslutade med en väldigt fin ponny samt en väldigt nöjd ryttare. Tror aldrig att hon har travat på så fint som idag,en mycket jämnare bjudning överlag! Kramiis// Greta 🙂

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s