Skinande rent

Hej! 

Dagen har gått i ett och helt plötsligt så sitter jag här klockan halv tio och skriver.

Jag började dagen med att åka in till Västerås. Där hämtade vi lite saker från vårt hus i Västerås samt handlade lite på erikslund. Vid två taget så åkte vi hemåt igen. Jag köpte ett par solglasögon och en powerbank. Båda sakerna ska med till Tyskland ;). Sen köpte jag även en massa godis som vi ska äta under den långa bilresan både imorgon och på onsdag. 

När vi kom hem så packade jag det mesta av mina kläder som ska med. Jag kan ju erkänna att min resväska är lite överfull haha. 

Jag vet inte riktigt hur jag ska lösa det här än haha.

Vid halv fyra tiden så gick jag ut i stallet. Jag började med att göra klart stallet. Därefter så packade jag lite smått till Bucke till han ska med till Emilie nästa vecka. Jag började även skura boxen till den nya stjärnan. Mitt i skurningen så hjälpte jag några tjejer i stallet att lastträna deras häst då det aldrig hade gjort det förut. Det gick super bra och hästen skötte så väldigt bra! Sen fortsatte jag med skurningen till klockan blev kvar i sju! Jag skurade i hela 2,5 timmar! Den blev i alla fall väldigt fin.

Före


Efter


Bucke fick ompyssling och sin dagliga promenad mot kvällningen. Det blåste dock väldigt mycket så han var mer vild än tam ;). Vid halv åtta så gick jag in för att äta kvällsmat. 30 minuter senare gick jag ut och tog in samt fordrade hästarna. Med andra ord så har det varit en väldigt effektiv dag. Imorgon hinner jag bara med det vardagliga i stallet samt att duscha och äta lunch innan det bär av mot Greta och sedan vidare mot Tyskland! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s