Halva kvar

Hej!

Nu har halva sommarlovet gått. Men som tur är så är ju halva sommarlovet kvar! 

Hittills har sommarlovet gått ganska trögt. Jag har varit hemma gjort allt som vanligt, vart i stallet, träffat några kompisar osv. Men nu är den absolut roligaste delen av sommarlovet kvar. Jag har nog inte en ända lugn dag kvar. 

Idag ska allt packas inför vår vecka i Aachen, Buckes saker ska packas då han troligtvis ska med till Emilie (dock så ska han inte ridas eller tränas där), stallet ska göras, en box ska skuras och vi måste in till Västerås för att hämta några saker. Imorgon bär det ju av till Aachen, ska bli såå kul! Vi kommer hem måndagen den 24 juli och på tisdagen så åker jag med häst och allt till Emilie för att jobba en vecka. Ett par dagar efter att jag kommit hem därifrån så ska vi åka en vecka till Mallorca. Så det blir mycket packade/ompackande nu ;). 

Jag kan även berätta att vi ska besikta en storhäst i veckan. Mer kan jag inte säga än men jag hoppas jag kan berätta mer inom kort ;). Kram Hanna


När jag var hos Greta i helgen så red vi ut tillsammans med Ida och Mimmi. Jag fick äran att låna Electra.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s