Läget med Bucke

Hej!

Det kanske är någon som har märkt att jag inte har ridit Bucke på ett par dagar. Det är för att jag tycker att han har känts lite knackig i ridningen de senaste dagarna. För att inte göra det till någon stor grej så har vi bestämt att han ska få vila och återhämta sig nu ända till jag kommer hem från Mallorca. Det vill säga ca 3 veckor till. Men han ska gå minst en promenad varje dag så att han ändå för röra sig lite men utan ansträngning.

Nu hoppas jag att min prins mår bättre efter detta. Vi vet ju inte heller säkert om det är något eller om vi bara var i en svacka. Han verkar pigg och glad i alla fall. Dock tror jag inte att det blir någon mer tävling för vår del tyvärr. Men jag kommer förhoppningsvis få många fler år tillsammans med min bästa vän, på hemmaplan. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s