Friyay

Godmorgon!! Klockan tickar på ordentligt just nu och den har stannat på 08.40. Stallet är klart, jag har ätit frukost samt att hästarna är ute i sin vanliga hage. Njuter i solskenet gör de, ser ut så iallafall. 

Det som ska göras nu är att rida Prinsen, han ska få gå ett liknande pass som igår med tänket på en mjuk hand och att han ska gå framåt med längre steglängd. Strong legs,soft hands and steady mind. Försöker alltid ha det i minnet, förklarar exat vad dressyr går ut på. Ett mjukt och harmoniskt samspel mellan häst och människa. Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s