Tillbaka på banan

Hejsan! Ja hörni, nu känns det som om jag och båda ponnysarna är tillbaka på banan igen. 

Efter en tid med mycket varierad träning samt mysiga skogsritter så kliar det ordentligt i fingrarna efter att träna. Så mycket att jag tog på Prinsen det vanliga bettet ( tredelat istället för rakt) och red ett träningspass idag vilket antagligen även väntar imorgon.  Passet gick bra och jag fick en mjukkänsla även om mer aktivitet i bakbenen önskas, men det fick han emot slutet så vi avslutade på topp iallafall! 

Sedan blir det bettlöst fram tills vi drar till Aachen och under de dagarna väntas vila samt vila ifrån bett och träns. Välbehövligt för lilla Prinsen innan vi kickar igång nästa säsong med glädje! Är så jävla taggad, lets do this 🙂 !!!
Även Electra fick gå ett lite hårdare pass även om jag faktiskt testade att rida barbacka, haha. Var så himla längesen jag gjorde det seriöst så tänkte att det var på tiden. Ta vara på ponnytiden med andra ord! Hon var också superfin och mycket bättre i munnen än de senaste passen, lyckades få till en jämnare bjudning samt ett bättre stöd framme i handen. Så kul och så lärorikt att rida barbacka faktiskt, man kommer närmare hästen och samtidigt så övar man balansen! Imorgon får hon gå på gräsvägarna tror jag, väntar att se! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s