Kompishäng

Hej!

Igår så rann tiden bara iväg. Jag spenderade nämligen kvällen med en av mina bästa vänner Julia. Vi ses in så ofta nu för tiden, men vi har alltid så himla kul när vi är tillsammans. Igår så spelade vi kort, krocket, kastade pil, var ute i stallet och mot kvällen så cyklade vi in till Kolbäck och köpte pizza. Det var inte helt lätt att få med pizzan hem igen på cyklarna, men vi lyckades med det också ;).

Något mindre kul med gårdagen var att Bucke inte kändes helt bra när jag red. Det kändes lite som att det tpg emot för honom. Jag kände och klämde på honom men han reagerade ingenstans. Nu kommer han ju få vila ganska mycket när jag åker till Tyskland och sen till Mallorca. Det för nog gott för honom. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s