Njuter 

Sommarlovet är verkligen härligt! Man har hela dagarna till förfogande och man hinner med så mycket! 

Igår han jag med att rida både Goldie och Bucke samt springa en runda, bada och vara inne i Västerås ett par timmar. Hitils har jag väl inte gjort så jätte mycket under lovet. Men resten av sommaren är fullspäckad med roliga saker! Nästa vecka så åker jag och Greta tillsammans med Gretas pappa ner till Tyskland, Aachen och kollar på de stora tävlingarna de har där. Hur coolt?! Dagen efter vi kommer hem från den 14 (!) timmar långa resan hem från Aachen så åker jag med Bucke till Emilie Nyreröd och jobbar där en vecka. Ett par dagar efter att jag kommer hem från Emilie så åker jag och min familj till Mallorca. Så det är inte mycket ledig tid som väntar fram över, men det ska bli så roligt! 

Nu är klockan halv nio och jag sitter i stallet hos Goldie. Jag tänkte jogga honom idag så han får en lite lugnare dag idag. Idag fyller även min mormor år så vi ska ha kalas för henne runt lunch. Sen ikväll tänkte jag ut och rida Bucke en sväng. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s