Finally!! 

Sååå glad, idag satte vi på bettet på Prinsen igen och red ett lite mer ordentligt träningspass. Även om det inte var några rörelser eller så mycket krav så tog vi ändå upp honom i formen lite samt satte mer tryck, lite mer tävlingsriding. 

Han kändes otroligt fin emellan åt men han är lite loj, lite lat och nonchalant. Lite för många gräskilon samt att han blivit lite  bekväm efter en periods mer kravlös ridning. Detta märks mest av i galoppen, samt i den lite framåtdrivande traven. Men när han väl kvicknatt till så bjöd att på en underbar känsla, gäller att rida! Han sätter inte riktigt under sig och speciellt inte med vänsterabak men när man petar in det och får honom fram till handen så är han lika pigg som vanligt. Supermysig kvällstur till åkern blev det iallafall☀️

Imorgon ska det bli en tur på gräsvägen och galoppera av sig, sedan kanske lite jobb på banan. Vi får se! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s