Aktiv Vila och varierad träning

Ja hörni, det är precis som dagsläget ser ut just nu. Och hästarna verkar absolut inte klaga men ååååh, vad jag saknar att träna på riktigt samt att tävla. Haha verkligen abstinens nu😩!!

 Men det som glädjer mig är att Prinsens sår är helt klart på bättringsvägen och faktiskt helt läkt, så imorgon sista dagen på bettlöst innan vi kör bett i någon dag bara för att få in känslan, sedan mycket bettlöst fram tills tävlingarna närmar sig. Närmaste tävlingen är 12/8 där det blir en LA:P1 och sedan 19/8 där vi debuterar FEI (!!!!) dock en regional FEI inledande men ändå, känns sjukt mäktigt. Typ mitt mål i livet😜

Idag fick älsklings killen ut i skogen och mysa med mycket klättring. Jobba bakbens muskler är på schemat nu, igår gymnastik hoppning med studs och idag klättring! 

Electra fick gå ut och galoppera ordentligt igår samt klättra och sedan även hon hoppning idag. Kanske borde byta gren? Nej aldrig mer seriös hoppning, dressyr äger helt klart. Duktig var hon iallafall och var superfin det vi jobbade på marken! Även Electra ska startas 12/8, då en la:1! Imorgon blir det jogging/dressyr för båda på ängen. 

Hörni! Nästa tisdag drar jag och Hanna till Aachen, huuur kul?! Så det kanske inte kommer lika mycket update då men ska bli så kul. Hästarna får vila så efter det blir det hårdkörning, äntligen!! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s