3 super pass!

Hej! 

Jag började dagen klockan 06.50 i stallet hos min älskade Bucke. Allt i stallet gjordes klart och jag red Bucke. Han var väldigt fin men samtidigt lite slö. Det är nog värmen torts allt. Men snart så ska han få en mycket lugnare period. Passet bestod mestadels av tempoväxlingar i alla gångarter. För att få kontroll över ytter bakben så red jag även skänkelvikningar i alla gångarter. En väldigt bra övning för att få fatt på ytter bakben ;).

Efter Bucke var jag iväg och provred en häst för andra gången, och det gick väldigt bra ;). 

Sen var det bara att hem och äta lunch för att sedan fara till nästa stall. Goldie bjöd på ett riktigt bra pass idag. Igår fick vi verkligen kämpa med läsgjordheten och avspändheten. Men idag så var han så mycket bättre, redan från början dessutom! Allt jobb vi la ner igår märktes verkligen av idag. Det blev mycket trav-skritt övergångar då han gärna ”ålar” sig i dem. Han vill liksom glida undan för att undgå det jobbiga. Men efter ett tag så blev de mycket bättre! Idag fick vi även till två galoppfattningar från skritt utan ett enda travsteg! Framsteg! I galoppen red jag mycket tempoväxlingar då han behöver bli starkare och för att han ska sätta sig lite mer av sig självt, eftersom att han inte kan det här med samling ännu. Som avslutning så introducerade jag skänkelvikningar lite mer. Dock endast i skritt och han gjorde det så bra! Han förstod vad han skulle göra och även om han blev lite förböjd vissa steg så var han väldigt duktig! Ska bli kul att jobba vidare på dem. Imorgon väntar en ny dag med mer roligheter! Greta ska även sova över här. Längtar! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s