Läs och inspirations tips! 

Hejsan! Har ni ett bra sommarlov? Men kanske lite för mycket tid som ni bara slösar bort? Ta då chansen och samla extra inspiration från bra instagramsidor samt bloggar! Här kommer några av mina favoriter!

Felicia Bermar Vidstedt

En otroligt duktig tjej på 16 år, har ett NM samt flertalet SM i bagaget. Hon har en bra och öppen instagram sida med många fina bilder på sin fina ponny Djupviks Von Linné, bland annat. Värt att se! 

Frida Hallgren

Hon har nog en av Sveriges finaste hästar enligt mig, Alive. Hon är en U25 ryttare som deltog i SM samt kom till A-final! Rider fint och verkar alltid ha humöret uppe! 

Ida Viljannen

Ida är en 15 årig tjej som rider storhästen vid namn Der Classiker. Tävlar framgångsrikt upp till MSVB nivå. Har ett roligt konto samt en läsvärd blogg. Går ofta in på de allra minsta detaljerna och men får en bra inlevelse. Mycket fina bilder på fina hästar! 

Ebba Nilsson

Ebba är en 17 årig tjej som har tävlat otroligt framgångsrikt på ponny, med både SM, NM och EM i bagaget. Tävlar nu upp till MSVA nivå på sin storhäst Miata som även var kvalad till junior SM 2017. Har även en till superfin storhäst vid namn Duncan M som är kvalsd till MSVB. Kolla in hennes instagram samt blogg för att få se många fina bilder på många fiiiiina hästar! 

Amanda & Carolina Nelander/ Teamnelander! 

Teamnelander är 2 tjejer som tävlar upp till LB nivå på storhäst. De har en otroligt läsvärd blogg med bra uppdatering. Skriver otroligt bra och levande samt levererar alltid bra bildmaterial. De har även en superfin och gullig storhäst vid namn Alpen Furius. Perfekt sida för dig som vill se roliga och läsvärda inlägg samt fina bilder! 

Så detta var allt för den gången, har såklart fler sidor jag tycker är bra men idag ville jag lyfta dessa! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s