Även fast man är gammal…

… så kan man utvecklas då mycket!

Igår red jag verkligen igenom Bucke ordentligt. Det var inget jobbigt pass alls utan Bucke blev verkligen igenom i kroppen. Jag är så nöjd med min egen ridning då jag lyckades lösa alla de små problem som uppstod under passets gång. Mot slutet hade jag en Bucke som jobbade precis lika mycket med båda sidor och som var så lösgjord.

Idag var vi ute och tog en härlig galopp på gräsvägarna. Gud vilken galopp han hade! Så rund, stor och mjuk. Han var verkligen igenom i HELA kroppen! Vilken fantastisk känsla.

Förövrigt så har jag provridit en storhäst idag som jag även ska rida imorgon. Sen åkte och jag och red första passet av många på Goldie. Goldie är en 8 årig valack som jag ska rida lite i sommar och ”utbilda” lite i dressyren. Han är ganska efter i utbildningen då han bara är riden i två år. Men han har en så härlig arbetsvilja och vilja att göra rätt. Så det här kommer bli en super rolig sommar!


Det här är då Goldie. Idag red jag ett svettigt Dressyrpass. I början fick jag kämpa lite för att få honom fokuserad och med på noterna. Men mot slutet av passet så var han stadig i formen samt mycket mer följsam. Så kul att rida så olika hästar! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s