Dagen

Hej!

Dagen har varit väldigt lugn och skön. Började dagen med en sovmorgon. Jag blev besviken att jag hade sovit bort halva förmiddagen, samtidigt som det var väldigt skönt. 

Efter lunch bar det av mot stallet. Där hade jag bokat upp träff med två andra tjejer i stallet. Vi red ut tillsammans och det var väldigt kul! Dock gick en till fots vilket gjorde att vi fick några fina bilder! Vi travade och galopperade lite på gräsvägen längs ån. Bucke är så rolig. När man rider ut med någon annan och den andra hästen travar så är Bucke helt som vanligt. Men så fort den andra hästen fattar galopp (även om Bucke redan galopperar) så blir han så taggad! Är han efter den andra hästen dessutom då jäklar blir det fart på gamla gubben haha. 

Idag red vi ut med en häst på 176 cm (!). Men trots det så lyckades Bucke hålla tempot i både trav och galopp. I skritten fick han det lite jobbigare med sina korta ben. En härlig dag med andra ord. Imorgon blir det nog något liknande. Dock så måste jag packa en massa inför att jag ska bo hos min mormor och morfar i ca två veckor. Resten av min familj ska nämligen iväg till sommarstugan. Men jag kan ju inte lämna stallet och Bucke hemma i två veckor ;). Så jag stannar också hemma. Kram Hanna


Lika glada båda två.


Stor och liten. Kan ju tillägga att jag och Sofia, som rider på fuxen, är precis lika långa haha.


Bucke verkar undra vad sjutton det är jag gör där uppe😂.


Den obligatoriska kliningen efter ridning.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s