3 hästar 

Ja hörni! Idag blev tre hästar varav 2 stycken på ängen. Superkul med omväxling och jag tror att hästarna håller med! 

Idag så delade jag och mamma på Prinsen och Electra 🙂 Vi tog en tur upp till ängen nu på förmiddagen och båda var stjärnor. Electra är bara otroligt snäll, och självklart Prinsen också. Världens bästa ponnyer. Mamma började med att rida Prinsen och hon lät honom galoppera runt ängen utan krav och bara ha det kul, sedan hoppade hon några små terrängghindet vilket Prinsen tyckte var superkul. Han skötte sig tiptop! 

Jag tog även några skutt på Electra samt lite galopp runt ängen för att bygga upp konditionen, mycket roligare än attt sitta och harva runt på ridbanan! Innan vi avslutade så bytte jag och mamma hästar, jag hoppade ett litet kryss på Prinsen medan mamma travade av E. En perfekt förmiddag! 

Det tur att jag har en duktig häst, för någon hoppryttare är jag verkligen inte 😉 

Under eftermiddagen har jag bara tagit det lite lugnt, skrivit lite inlägg och läst i min bok. Chillat helt enkelt. Sedan nu på kvällen var det dags för Sharon, och idag stod det hoppning på schemat! Hon var superduktig och man märkte att hon njöt, efter att inte ha hoppat på flera månader. Hoppade lite studs samt bana och det var så kul, älskar varierad träning! Kramiis//Greta 🙂 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s