En bättre lördag

Idag har det varit en lugn dag även om jag har hunnit med ganska mycket. 

Jag började dagen i stallet med utsläpp och morgonfodring. Jag passade även på att rida Bucke direkt på morgonen. Vi red ut på en av gräsvägarna och joggade lite där. Det blåste väldigt mycket och Bucke var ordentligt på tårna. Som tur år så har jag lärt mig att hänga med i hans svängar ;). 

När allt var klart i stallet for vi hem igen och hade en lugn förmiddag. Jag kollade ganska mycket på livesändningarna från NM. Väldigt inspirerande och kul. Kollade mest på juniorerna, hoppas verkligen jag kan rida de klasserna nästa år skulle vara så kul! Efter lunch åkte vi till markan på Strömsholm med Lisa, som hopptävlade Adde, för en fika. Vi bestämde även att vi skulle åka tillsammans till Strömsholm imorgon och kolla på tre årstestet. Det ser jag fram emot då jag aldrig har sett ett tre årstest ”live”. 

Idag tävlade även Adde för andra gången med sin nya ryttare. Vilket dreamteam dem är! Första tävlingen blev de tredjeplacerade i LC. Idag så blev de fjärdeplacerade i LB och vann debuten i LB+! De var de ända ekipaget som ens tog sig till omhoppning och de blev dubbel nolla! Så kul! De kommer bli riktigt farliga på banonorna i de högre klasserna sen.

Ha det bra! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s