Roligheter

Igår så vakande jag upp hos Greta. Vi hade det jätte kul tillsammans med Mimmi och Cissi. Vi spelade bland annat kubb och lärde oss nya dressyrprogram haha. Vad annars skulle vi kunna göra ;)? 

Hos Greta fick jag även hoppa upp och rida Mimmis ponny. Han kallas för Nalle och är en d-ponny valack född 1999. Jag tyckte det gick bra trots att jag red i hoppsadel ;). Nalle hade lite bus för sig men det gick bra ändå.

Vid lunch så åkte jag till stallet och fixade allt åt Bucke samt red honom. Det blev ett kort men intensivt pass på banan och det känns som om vi kom över en ganska jobbig tröskel igår. Bucke kunde mot slutet av passet verkligen ge 100% och ta i, istället för att ge 80% och hålla igen. Väldigt nöjd med honom


Efter att jag ridit Bucke så for vi i väg till nästa stall. Där red jag en grannes ponny som jag även ska rida nu under sommaren så den får ni nog höra lite mer om i fortsättningen. Tanken är att jag ska börja rida den den 6/7. Jag blev direkt väldigt förstjust i ponnyn då den passade mig perfekt i ridningen. Den är lite som en unghäst att rida trots att den är 8 år då den blev inriden som 6 åring. Men det är super kul att få rida olika hästar. Man utvecklas så mycket! Tanken är att vi ska komma lite framåt i utbildningskalan i sommar. Jag hade tänkt jobba med att befästa och renodla  grundhjälperna samt befästa honom på LB nivå i dressyr. Sen kanske vi börjar kika lite på rörelser ur LA. Men han är väldigt framåt och såå positiv till arbete vilket verkligen faller mig i smaken! Så glad för möjligheten. 

Mot kvällen så for jag in till stan för gå på konsert med mina kompisar. Vi såg hov1 som var på city festivalen i Västerås. De var väldigt bra och bjöd på en riktig show även fast jag inte är något stort fan av konserter eller bandet. Lyssnar inte så mycket på musik faktiskt men det var kul att träffa några från klassen igen. 

Jag kom hem klockan 23 ungefär och var ganska trött. Därav berättar jag om gårdagen idag! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s