Uppe på Prinsen

Hejsan! Idag var jag uppe på Prinsen igen och denna gång med bettet på! Vi tog ett joggingpass med ganska mycket lösgörande arbete. 

Han skötte sig bra men jag kunde ha ridit bättre, men allt blev bättre emot slutet och jag avslutade med en bra känsla. Red några enkla byten och de satt som en smäck samt jobbade med tempoväxlingar i förvändgalopp. Det måste vi jobba vidare på, även i rätt galopp. Han blir gärna lite öppen i formen och jag måsten bli kvickare i mina hjälper, för att hitta mer avspändhet! Men när det sitter ger han en magisk känsla! 

Electra fick ett väldigt lätt jogging pass med fokus på halter och uppridningar. Något man ofta glömmer bort att träna på men som är hur viktigt som helst! Jag måste bli bättre på det, speciellt med Prinsen.

Helt ifrån ämnet men imorgon ska min allra första ponny tas bort. Han hann tyvärr bara bli 14 år gammal innan fången satte stopp för det hela, men vill att ni ska veta detta då det kanske blir en sämre uppdatering… Hoppas ni förstår! Kramiis//Greta 🙂 

Fina älskade Dante, 2003-2017❤️

Fina Fuxkillen❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s