En härlig helg

Nu har jag äntligen kommit till skott och skrivit ett inlägg här till bloggen! De senaste dagarna har jag lyckats somna innan jag hann skriva här.

Men jag hade en fantastiskt rolig och lärorik helg hos Emilie Nyreröd. Jag fick vara med i vardagen i ett så pass stort stall och det är väldigt roligt och givande. Helgen avslutades även med ett ridpass för Emilie med Bucke. En väldigt bra ridpass också. Jag känner mig faktiskt stolt att jag har för första gången betalat min lektion helt själv. Jag har alltså jobbat ihop till min lektion. Det är inte pengar som jag har fått av mamma och pappa någon gång utan mina helt egen intjänade pengar. Känns så bra!

Idag har jag ridit Bucke ute på gräsvägen. Ett givande och lösgörande pass med fokus på ryggens aktivitet. En himla bra känsla lyckades vi få till och Bucke var mjuk som smör, han ger en så fantastisk känsla❤️ imorgon drar jag till Greta för övernattning. Som jag har saknat att vara med henne. Världens bästa kompis! Vi hörs imorgon, kram Hanna.

Annonser

2 reaktioner till “En härlig helg

  1. Han är så vacker gamla gubben .Saknar han till 1000,men han har det så himla bra hos dig. Pussa han på nosen från hans gamla ponny mamma

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s