Ett steg närmare

Idag trappade jag upp träningen ett steg med Bucke. Tidigare i veckan så har vi travat ca 5 min och galopperat ca 5 min. Men idag så travade och galopperade vi i ca 10 min var. Det är ganska lagom för tillfället för att sakta men säkert bygga rätt muskler. Idag tog jag även ihop Bucke liiite till i kroppen. Inte alls så att det var nära samling. Men vi gjorde många övergångar och tempoväxlingar så att han kom ihop i kroppen lite av sig självt.


Vi red dessutom inne idag då det regnade ganska mycket när jag red. Någon timme senare var det såklart strålande sol och riktigt skönt.

För övrigt idag så han jag med ganska mycket innan lunch. Jag mockade, spånade, halmade, fodrade hästarna, släppte ut dem, soppade stallgången och rensade alla täcken i sadelkammaren efter storleksordning samt vek dem snyggt, ich då var klockan bara halv tolv! Efter lunch så red jag Bucke och vi tog in alla hästarna på EM samt gav de EM mat. En bra dag i stallet helt enkelt som kommer avslutas med pizza och soffhäng framför teven. Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s