Första ridpasset borta

Ja idag red jag första passet på Bucke här på Emilies gård. Jag använde mig idag utav appen Equilab. Med den kan man se hur länge man ridit samt hur länge man ridit alla de olika gångarterna. Man kan ven utvärdera passet efteråt och spara ner det på appen.


Såhär såg dagens pass ut. Eftersom vi fortfarande är under igångsättning så blir det mest skritt. Dessutom så red vi ut idag. Jag fick kika runt lite och hitta några vägar man kunde rida på. Red lite trav och galopp längs en gräsväg. Bucke känns för tillfället lite stel och inte hört igenom i kroppen. Men det är förståeligt då han har vilat i tre veckor. Det är även svårt att ta igenom sådant när man endast travar i 2,5 minuter och galopperar i 1,5 minuter. 

Men successivt så trappar vi upp träningen och jag hoppas att vi inom kort är tillbaka där vi var för lite mer än tre veckor sedan. Kram Hanna


Bucke trivs här i sin stora fina Box.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s