Dagens planer

Idag har jag precis lagom mycket att göra. Jag kan ta en liten sovmorgon då jag inte behöver vara hos Emilie för ens vid lunch. Jag packar klart mina saker som jag ska ha med mig och sen drar jag dit. Jag börjar med att fixa iordning allt till Bucke och rider honom. Sen hjälper hag till med allt som behövs i stallet.

Mellan tre och fyra så tar vi in hästarna från hagarna och ger deefterniddagsmat. Sen ska jag faktiskt åka och kolla på en häst för andra gången innan jag åker tillbaka till Emilie och stannar där till och med söndag. Spännande! Kram Hanna

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s