Nationellt kval! 

Ja hörni, det hann helt enkelt inte bli något inlägg igår, det var en väldigt hektisk dag med tävling och firande hos grannen. Men höjdpunkten på dagen var helt klart våran start, den var magisk. Har nog aldrig varit så glad som efter den starten. 

Med känslan i topp och ett brett leende på läpparna så började resultaten komma in, allt från 4 till 8 men förutom den 4 så blev det ett hyfsat jämt program med många highlights. Och vi satte vårat första nationella kval! Med 2,7% marginal, alltså slutade vi på 64.78% och en 5 PLACERING bland 19 startande! En extra rolig bonus var att det var 3 domare och en hade mig på hela 65.9%, en annan på 65.1% och den sista på (lite snåla) 63.2%. Men det viktigaste var att alla hade mig på ett nationellt kval! En annan rolig sak var att vi fick från 6-7,5 på enkla bytena vilket kändes superkul! 

Nu laddar vi om inför idag och hoppas på en lika bra ritt och känsla som igår! Kramiis//Greta 🙂 ​

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s