Electra

Electra får ta det lite lugnare under dessa hektiska dagar med Prinsen. Detta beror på att jag vill kunna lägga så mycket fokus som möjligt på Prinsen och våra starter, jag vill kunna fokusera till 100% på det! Electra klagar nog inte då hon får massor av kärlek och ompysslande ändå! 

Igår fick hon gå ett riktigt konditionspass ute på gräsvägarna och efter det lite klättring i skogen, välbehövligt och bara så mysigt! Hon är verkligen snäll lilla Electra, lyssnar alltid på vad man säger och vill absolut ingen illa. Vilket Prinsen inte heller vill men han är mer vaken och man behöver alltid ha 110% fokus på honom, på Electra skulle en 3 åring kunna sitta upp utan problem medan Prinsen kräver mer kunskap! Kramiis//Greta 🙂 

Följ mig på ztable ”Greta Carnbring” heter jag där, en otroligt rolig app för alla oss hästmänniskor! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s