Dagens start!

Hejsan på er, idag drog ju somsagt Gripens ponny meeting igång och jag har gjort min första start, en Lag 13. 

Prinsen har skött sig bra och så även jag, trots att det blev lite allt för mycket spänning inne på banan. 

Framridningen idag kändes verkligen super, speciellt i traven! Han var framme och fin i formen, inte stark men hade fortfarande ett bra stöd på bettet. Jobbade mycket med tempoväxlingar samt sidvärtsrörelser. Han blev mjuk och fin men just där och då blev jag lite bekväm i min ridning och det var där det började krångla, i collect så tittade Prinsen på något och genast så funkade inte min comfort-zone längre. Jag agerade men hade kunnat gjort det bättre ännu mer framåt. 

Detta lilla ”problem” följde med in på banan vilket gjorde en väl för spänd ritt som bidrog till några missar. Annars så hade vi några fina stunder och landade på 62.2% , helt okej ändå och nytt PB. 

Jag tar med mig känslan ifrån framridningen till imorgon och hoppas på en stadig ritt! Kramiis//Greta 🙂 

Annars så fick vi till en väldigt bra takt och steg i traven! Viktigaste är att vi tar oss framåt! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s