Nervös, taggad och spänd

Ja hörni, det är mina känslor inför helgen. Dethär blir första gången vi tävlar 3 dagar i rad, stor grej ändå! Att kunna hålla fokus och koncentration i tre dagar i rad kan nog ta på hjärnan men jag är så jävla taggad. Ska bli så kul även om vi åker hem emellan, skönt för Prinsen att få stå hemma i sin Box med Electra mitt emot!

Just nu så går det bra men vi är i en utvecklingsfas och har lite strul ibland, jag behöver bli kvickare och tydligare i mina hjälper. Men vi hittar mer takt i gångarterna och fortsätter att jobba på rörelserna. 

Igår fick Prinsen gå ett dressyrpass för mamma vilket gick hyfsat bra, fick bra hjälp men jag måste lätta mer på handen och driva fram mer för skänkeln. 

Idag är tanken att det blir lite samma upplägg med att först värma upp och sedan rida upp programmen, i helgen rider vi Lag 13, la:P1 och en till la:p1. Riktigt taggade! Kramiis//Greta 🙂 

Jag min älskling efter skolavslutningen igår! 

❤️

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s