Jobb

Hej!

Ledsen att jag inte skrivit något här på ett par dagar. Bucke vilar ju till på lördag så det händer inte så mycket intressant i min vardag för tillfället. Det känns väldigt tråkigt och jobbigt att inte ha någon att rida just nu så jag längtar verkligen tills Bucke är helt igång och vi får hem en storhäst. 
Men i helgen så ska jag jobba hos Emilie nyreröd. Lördag-söndag. Det ska bli kul i alla fall. Sen ska jag även jobba där över midsommar helgen då de behöver hjälp. Då blir det äntligen lite mer häst och jag klagar inte! Kram Hanna


Bästa Bucke

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s